“Svaki tjedan gost jedan!” u Domu za starije i nemoćne Poreč

Kroz ciklus književnih druženja „Svaki tjedan gost jedan!“ iz projekta „Sretne priče“ Gradske knjižnice Poreč, za korisnike Doma za starije i nemoćne Poreč bit će tijekom ljetnih mjeseci organizirana popodnevna druženja s književnicima i pjesnicima. Uz bogat program i različite poetsko-glazbene poslastice i naši najstariji sugrađani uživat će u ljetu uz knjigu i čitanje. Sretne priče, lijepe stihove, humoristične doskočice i štorijice iz naroda na njihovu ljetnu terasu donijet će im brojni gosti književnici.

 

Kako je 2021. godina proglašena Godinom čitanja i ovom ćemo ljetnom pričom ukazati na moć i ljekovitost čitanja koje nam nude mogućnost za uspješnije razumijevanje međuljudskih odnosa i komunikacije. Čitanjem starijima i nemoćnima čuvamo vrijednosti kojima i sebe i zajednicu obogaćujemo, a usvajanjem i razvijanjem čitateljskih navika kroz različite programe i projekte doprinosimo razvoju društva u cjelini.

 

Program je financijski potpomognut od strane Ministarstva kulture i medija. U srijedu, zadnjega dana lipnja, s početkom u 16.30 sati, porečki Dom ispunit će glazba i poezija Aveline Damijanjević Draguzet uz pratnju Drage Draguzeta.

 

            

Uključi se!

Prijava