Održan Bal volontera

Volonteri Doma za starije i nemoćne osobe Poreč, Gradskog društva Crvenog križa Poreč, Društva naša djeca Poreč, Gradske knjižnice Poreč, Društva invalida Poreč, udruge Garažno društvo, udruge USB te Centra za inkluziju i pomoć u zajednici okupili su se u prosincu 2017., u Obrtničkom domu Poreč, na tradicionalnom godišnjem susretu – Balu volontera povodom Međunarodnog dana volontera, koje je za njih organizirao Grad Poreč-Parenzo.

Gradonačelnik Poreča Loris Peršurić uručio je zahvalnice za 57 volonterki i volontera koji su bili aktivni u 2017. godini te istaknuo kako kvalitetu života u Poreču ne čini samo njegova izrazito dobra komunalna opremljenost, prepoznatljivost po manifestacijama, kvalitetnom ulju i vinu, već njegovi stanovnici. “Volonteri, koji svojim nesebičnim radom pomažu drugima, onima kojima je pomoć potrebna, a da pritom ne traže ništa zauzvrat, čine naš grad još ljepšim, boljim i sigurnijim mjestom za život”, rekao je Peršurić.

Među njima bile su i naše neumorne volonterke koje su stanovnicima Doma za starije i nemoćne osobe pročitale bezbroj sretnih priča, naše Ondina Žužić i Sniježana Matejčić. Hvala vam…

Uključi se!

Prijava